Projecten

Meerdere projecten

Stichting Victory Foundation heeft meerdere projecten onder haar hoede. 

Op deze manier kunnen ook kleinschalige projecten bij ons aangemeld worden en meeliften op de ANBI status. Dit is een onderdeel van het werk van Victory Foundation. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. 

Stichting Victory Foundation is door de belastingdienst aangemerkt als goede doelen stichting. Dit betekent dat de giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Nieuwe projecten / Jouw Project

Misschien heeft u een project dat u onder onze aandacht wil brengen om te steunen. Dat kan. Neemt u contact op met ons. Als uw project voldoet aan onze uitgangspunten (zie missie) en door ons begeleid wil worden, zal dit in veel gevallen mogelijk zijn.

 

Veel (jonge) mensen hebben het verlangen om zich in te zetten voor mensen die het minder hebben getroffen. In de praktijk kan dat best lastig zijn. Hoe regel je dat allemaal? Waar moet je aan denken? Wij helpen je graag.

 

Misschien wil je zelf iets gaan doen of overweeg je om een paar maanden naar het buitenland te gaan om vrijwilligerswerk te gaan doen.  Het zou zomaar kunnen dat wij je kunnen helpen. We kunnen je van dienst zijn met financiële zaken. Neem contact op als je denkt dat wij iets voor je kunnen betekenen via ons contact formulier. Elk project moet natuurlijk passen binnen onze missie.

De volgende projecten werken samen met Victory Foundation: 

Victory Foundation – Welcome Home Ministries Africa – !nclusion – Tikani